6.0

6.0" 17.5 cm 440C Mor Ejderha Saç Kuaförlük Makas İnceltme Makas Kesme Makası Profesyonel Saç Makas Z9005

₺402.57 ₺273.76
0
0 Yorumlar

Miktar

SKU: w57364

modname = ckeditör

Hatırla hatırla

1. Makas Japon 440c'den yapılmıştır, bıçak çok keskindir ve vida fabrikada ayarlanmıştır (unutmayın, vidanın gücünüzü karşılamadığını düşünüyorsanız, ince ayar yapabilirsiniz)

2. Normal şartlar altında makas zamanla daha keskin hale gelecek, sahibinin alışkanlıklarını, kesme yoğunluğunu ve açısını takip edecektir.Sonunda, yaklaşık iki ay çalıştıktan sonra, bu makas ihtiyaçlarınıza tam olarak uyum sağlayacak ve giderek daha keskin hale gelecektir.Makasın farkı, iki kişi onları kullanırsa makasın ancak daha erken hayatını kaybetmesidir.)

3. Makasın çalışma süresi boyunca, sert saçları kesmek için bu makası kullanmamaya çalışın.Yaşam döngüsü ne kadar uzun olursa, o kadar keskin olur, ancak tüm bunların öncülü onu korumak ve ona değer vermektir.Böyle bir makas 3-5 yıl boyunca size eşlik edecek çok basittir.

4. Bu makas havayı kesmemelidir, yani havayı kesmek içindir.ÜST sınıf 6.0 İnç Kuaförlük Makas 9CR 62HRC Kesme/İnceltme Makas

Teslimat

Çin sonrası hava posta ücretsizdir, genellikle teslimatı bitirmek 20-30 gün sürer.

Acil durum için daha hızlı nakliye almak istiyorsanız, daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin, size iyi bir çözüm sunacağız:

EMS teslimat için 7-14 iş günü sürer;

DHL veya UPS teslimat için yaklaşık 3-5 iş günü sürer;

Daha hızlı nakliye istiyorsanız bunları seçebilirsiniz, ancak navlun taşımalısınız!

Uluslararası alıcılar - Lütfen dikkat (1) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. (2) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın. (3) Biz garanti öğe en kısa sürede sevk edilecektir, ama biz gümrük tarafından gecikmeden sorumlu değildir.

Geri bildirim

Malları aldığınızda, satın alma işleminden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, siparişi tamamlamak ve bize olumlu bir geri bildirim vermek için lütfen bir dakikanızı ayırın, yorumunuz işimizde çok önemlidir, ayrıca bir dahaki sefere size daha iyi hizmet vermemizin motivasyonudur.Başka bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirin, tatmin olana kadar size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız!

Umarım bu örnek siparişle daha fazla iş yapabiliriz!

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Kolu Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Diş: 30
  • Boyut: 6 inch
  • Bıçak Malzemesi: Japonya 440c
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Paslanmaz Çelik Tipi: 9cr13'ün
  • Tip: kesme makası
  • Renk: Diğer
  • Model Numarası: El Yapımı
  • İçin takım elbise : sağ
  • Toplam Uzunluk: 17,5 cm