Elektrikli Sarımsak Kıyıcı 300Ml Mini mutfak robotu Presler Soğan Kıyıcı Ezici Taşınabilir Blender Kesici Kıyma

Elektrikli Sarımsak Kıyıcı 300Ml Mini mutfak robotu Presler Soğan Kıyıcı Ezici Taşınabilir Blender Kesici Kıyma

₺795.51 ₺469.30
0
0 Yorumlar

Miktar

SKU: w36032

[Güçlü Sarımsak Kıyıcı] 3 paslanmaz çelik takviyeli bıçakla donatılmış sarımsak kıyıcı.Sarımsak, zencefil, biber, havuç, sebze, soğan, fındık ve daha fazlasını doğramak gibi küçük işler için mükemmel performans sağlayın.

[Tek dokunuşla işlem] Mini doğrayıcıyı açmak veya kapatmak için tek dokunuşla düğme, kabı malzemelerinizle doldurun, kapağı kilitleyin, birkaç saniye içinde eşit şekilde parçalanmış bir yiyecek alabilirsiniz.Tüm vücut su geçirmez ve bıçaklar çıkarılabilir, kullanımdan hemen sonra durulanabilir ve daha sonra kuruması için bir kenara bırakılabilir.

[Taşınabilir ve USB Şarj Edilebilir] Mini mutfak robotu, kompakt hacimli, taşınabilir, yerden tasarruf sağlayan, USB şarj edilebilir ve tam şarj olduktan sonra yaklaşık 35 kez kullanılabilir.

[Büyük Mutfak Aletleri] Soğan kıyıcı, sarımsak, soğan, patates püresi ve milkshake için kullanışlı kıyıcı görevi görür.bebek maması hazırlama ve hafif yemek hazırlama için mükemmeldir.Annenin ellerini serbest bırakmak için harika hediyeler!

[Öneri] Kullanmadan önce büyük yiyecek parçalarını küçük parçalar halinde kesmeniz önerilir.Alt boşluğu yığmayın.Sert kabuklu sebzeler / meyveler için önce soyun.Havuç, pancar, kereviz vb. Sert kökler için. ( NOT: Büyük parçaları doğrudan doğrayıcıya koymayın.)

Watt: 45 watt

Renk: pembe / mavi / yeşil

Malzeme: PP + paslanmaz çelik

Boyutu:15. 5x10 cm

Paket içeriği:

1 x Karıştırıcı

1 x USB veri kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: hiçbiri
  • Marka Adı: SONAX PRO'NUN