Dikdörtgen Silikon boncuk Kalıp Kare Top Asılı Delikli DIY Epoksi Takı Kalıp

Dikdörtgen Silikon boncuk Kalıp Kare Top Asılı Delikli DIY Epoksi Takı Kalıp

₺30.21
0
0 Yorumlar

Miktar

SKU: w1018

Instrustion: 1.Fiyat sadece 1 adet Sıl ı koni Modeli için,herhangi bir bitmiş takı dahil değil.5 Basit adımda reçine takı nasıl yapılır

Reçine, reçine dökümü için kullanılabilir, ancak daha popüler bir reçine takı yapımı biçimi, el yapımı reçine takılar oluşturmak için görüntüleri ve bulunan nesneleri çerçevelerde mühürlemektir.Karma ortamlı mücevher sanatçıları, çerçevelerde küçük kolajlar oluşturmaktan ve bunları reçine altında korumaktan hoşlanır.Reçine takıları yapmak,sevilen kağıt geçicilerini(kene taslakları,biraz aşk mektubu,küçük gazete kupürleri)veya anlamlı bulunan nesneleri(düğmeler, kumaş parçaları) dönüştürmenin harika bir yoludur.parçaları izleyin.kabuklar, tüyler, madeni paralar, meşe palamudu) giyebileceğiniz uzun ömürlü mücevher hatıralarına.

Reçine takı yapmak çok basittir: İlk olarak,projeniz için doğru reçineyi seçin ve ikincisi,beş basit reçine takı yapımı adımını izleyin.

Bir Reçine Seçin

Mücevher yapımı için iki tür reçine vardır: ihtiyacınız olduğunda karıştırdığınız iki parçalı(reçine artı sertleştirici)epoksi reçine veya doğrudan şişeden döktüğünüz önceden karıştırılmış bir çeşittir.Reçineyi karıştırırken dikkatli olun,çünkü rasyonlar kapalıysa reçineniz düzgün şekilde kürlenmeyebilir.

Reçine seçerken ve onunla çalışırken göz önünde bulundurulması gereken birkaç özellik vardır.

- Kür süreleri: Reçineniz ne kadar çabuk kürlenir?Hızlı mı yoksa yavaş mı tedavi edilmesini istiyorsunuz?Her iki şekilde de alabilirsiniz.

- Berraklık: Reçineniz kürlendiğinde ne kadar berrak olacak?yoksa sararır mı?

- Kubbesi iyi olacak mı?Kendi kendini tesviye ediyor mu?

- Köpürme: Diğer reçinelere göre kabarmaya daha yatkın mı?

- Yüzey: Bu reçine pratik olarak mı yoksa tamamen dumansız mı ve non-toxic.Do araştırmanız, özellikle çocuklar veya çocuk takıları söz konusuysa.

Hızlı Reçine Takı Eğitimi

Reçine takıların nasıl yapıldığını sadece beş temel adımda öğrenebilirsiniz:

1.Mühür:Kağıt,kumaş veya diğer gözenekli efemeraları reçineye gömmeden önce,bir dolgu macunu(Mod Podge gibi) ile kapatmalısınız.Üst,alt ve yanları birkaç ince kat ile boyayarak katlar arasında kurumasını bekleyin.Düzgün kapatılmayan parçalar, reçine onlara nüfuz ettiğinde garip bir şekilde bulanıklaşabilir veya koyulaşabilir veya korkunç reçine kabarcıklarına neden olabilir.

2.Katman: İlginç bir boyut oluşturmak için küçük kolajlarınızı katmanlar halinde oluşturun,Birden fazla reçine katmanı oluşturarak daha da fazla boyut oluşturun,çünkü gömülü nesneler aksi takdirde çerçevenin altına batacaktır.Bir katman ekleyin ve öğeleri her seferinde bir katmana yerleştirerek ve katmanların neredeyse tamamen aralarına girmesine izin vererek tekrarlayın.

3.Dökün: Dökülmeyi önlemek için(genellikle kendiliğinden düzleşir), ancak daha da önemlisi kabarcıklara neden olan havanın içeri girmesini önlemek için çerçevelere yavaşça reçine ekleyin.

4.Pop:Reçine sertleşmeye başlamadan önce kabarcıkları olabildiğince çabuk delmek için bir iğne veya keskin kürdan kullanın.Ayrıca reçinenin yüzeyine yakın bir meşale alevini çok hızlı bir şekilde geçirebilirsiniz (tozu üfleyebilecek bir ısı tabancası veya saç kurutma makinesi vb.Kullanmayın.reçine içine).Isı, kabarcıkların yüzeye çıkmasına ve patlamasına yardımcı olur.

4.Kür:Uygulamadan sonra tüm reçinelerin kürlenmesi(kuruması ve sertleşmesi) gerekir.Birçok reçine normal koşullarda yaklaşık 24 saat içinde kürlenir, ancak bazı reçineler daha hızlı kürlenebilir.UV reçinesi, UV ışığının altına yerleştirildiğinde(veya güneş ışığına yerleştirildiğinde biraz daha yavaş) dakikalar içinde kürlenir.Hırdavatçı reçineleri bile hızlı kuruma seçenekleriyle(neredeyse tutkal gibi hızlı bir şekilde bir arada tutulması gereken parçayı sabitlemek için daha fazla kullanılır)veya reçine takı projeleriniz üzerinde çalışmak veya kabarcıkları çıkarmak için daha fazla zamana sahip olmanızı sağlayan daha yavaş kürleme seçenekleriyle gelir., Vb.

Bu temel saltanat takı yapımı adımlarını attıktan sonra, reçine takı fikirlerinizle biraz daha yaratıcı olabilirsiniz.Bir madde kaplaması oluşturmak(ve kusurları veya kabarcıkları gizlemek için) reçinenizin yüzeyini zımparalayabilirsiniz.Ayrıca reçinenin üzerine boyayabilir veya boyayabilirsiniz(boya kalemleriyle).Sırtı açık bir çerçevenin arkasına şeffaf bir ambalaj bandı desteği sabitleyerek şeffaf reçine takılar yapabilirsiniz.Reçine başyapıtınızı çerçevede her zamanki gibi oluşturun ve reçine kürlendikten sonra masayı çıkarın.

Etiketler: reçine için masa kalıbı, mücevher yapımı ekipmanları, kalıp, silikondan takı yapımı malzemeleri, silikon reçine araçları.

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Ürün Yüksekliği: 0inch
  • Malzeme: Silikon
  • Ürün Çapı: 0inch
  • Ürün özellikleri: silikon kalıp
  • Ürün Ağırlığı: 10g
  • Takı Araçları ve Ekipmanları Tipi: Kalıplar
  • Ürün Uzunluğu: 0inch
  • Model Numarası: MJ4
  • Öğe Türü: Takı Araçları ve Ekipmanları
  • Tutma Çapı: 2mm
  • Ürün Genişliği: 0inch